Poliklinisch bevallen

De bevalling kondigt zich aan…..

Thuis of ziekenhuisEn dan is het eindelijk zo ver! Wanneer je ervoor kiest om poliklinisch te bevallen dan kun je de keus maken uit een willekeurig ziekenhuis of een geboortecentrum.

Wij werken nauw samen met De Geboortekliniek Den Haag. De Geboortekliniek biedt een huiselijke omgeving en een rustige sfeer, waar het mogelijk is om tijdens de bevalling gebruik te maken van een bad. Wanneer je kiest voor bevallen in De Geboortekliniek is de continuïteit van de zorg gewaarborgd, doordat er 24/7 kraamverzorgende aanwezig zijn. Daarbij is De Geboortekliniek als enige in de regio gespecialiseerd in het toedienen van lachgas. Wanneer je kiest voor de mogelijkheid van lachgas, zal de eigen bijdrage ten aanzien van de poliklinische bevalling geheel komen te vervallen. Zie www.geboortekliniek.nl

Wanneer jij wilt bevallen in een ziekenhuis of een geboortecentrum waar jouw verloskundige niet komt of je verloskundige is niet geschoold in het toedienen van lachgas, kunnen wij ten alle tijden, ervoor zorgen dat één van onze verloskundige jouw bevalling/zwangerschap begeleidt.

Voor vragen kun je ons 24 uur per dag bellen op 070 305 2040.

Wat moet er allemaal in je vluchtkoffertje voor het ziekenhuis/ geboortecentrum?
Bekijk onze “checklist vluchtkoffer“.

Ziekenhuisbevalling

Poliklinisch bevallen

Verloskamer met bad

Verloskamer Scheveningen