Kraamservice (‘s Avonds en ‘s Nachts)

Altijd bereikbaar: ook ‘s nachts en na je kraamtijd

Kraamservice: Op basis van onze ruime ervaring in de kraamzorg zien wij bij kraamgezinnen vaak de wens aan 24uurs service, met name aan ondersteuning bij het geven van borstvoeding. Van kraamvrouwen horen wij vaak terug dat de baby voornamelijk in de nacht niet aan de borst wil drinken met als gevolg een onrustige baby en een ongeruste moeder met pijnlijke borsten. Met behulp van onze 24uurs kraamservice kunnen wij jou hierbij helpen. We begeleiden je telefonisch, maar kunnen uiteraard ook bij je langs komen.

Wij staan op ieder moment van de dag klaar voor jou en je baby, ook ‘s nachts. Je kan ons 24 uur per dag telefonisch bereiken op telefoonnummer:
085-8000323

Opstart van de kraamzorg in de avond of nacht

Wanneer je laat in de middag of ‘s avonds thuiskomt na een (ziekenhuis)bevalling staan we voor je klaar om jou en de baby thuis te begeleiden. De kraamverzorgende zal in overleg met het gezin de tijd bespreken wanneer ze aanwezig zal zijn. De kraamverzorgende geeft de zorg voor moeder en baby en instructies voor de nacht. De opstart van de zorg in de avond/ nacht wordt in overleg met de planning ingezet.

Onze kraamzorg komt ook 's avonds en snachts Uitgestelde kraamzorg

Deze kraamzorg is bedoeld voor de kraamgezinnen die door omstandigheden langer dan 10 dagen kraamzorg nodig hebben. De officiële kraamtijd is dan voorbij. In samenspraak met de zorgverzekeraar, de verloskundige, de kraamverzorgende en het gezin worden de uren vastgesteld. Het is mogelijk om meer zorguren in te kopen dan de verzekering vergoedt; hier geldt het op dat moment vastgestelde uurtarief voor (NZA-tarief).

Tot 3 maanden na de kraamtijd kun je alle informatie terugvinden op ons platform.